joi, 17 ianuarie 2013

Tapetul versus pictura


Tapetul ofera decoratiuni interioare, imediat, un mediu nou și personalitate de pereți că, la partea de jos, este ceea ce ocupă mai mult spațiu în orice cameră.
Aplicată în casele europenilor, deoarece 1481 - când a fost un simbol al statutului - tapet a crescut în popularitate și prestigiu în secolele următoare, precum și numerele dovedi: în timp ce în 1851 s-au vandut 5 milioane de role, în 1874 acest număr a crescut la 32 de milioane sub formă de rulouri! Perioada de glorie a "manie tapetului" a trăit până decenii 50, 60 și 70 din secolul trecut, după ce a răcit puțin până în secolul al XXI-l reintrodusă în tendințele de decorare.

Avantaje si dezavantaje
 Tapet, uitat de decorul pare resurgenta puternic ca o alternativă la pictura. Singur sau atunci când sunt combinate, sunt din ce în ce optează să-și petreacă de hârtie. Noile tehnologii deschide, de asemenea o gamă largă de texturi si finisaje, la care se adaugă hârtie foto.
Principalul avantaj al tapetului este rezistenta oferita. La fel de simplu cum este, este întotdeauna superior vopsea standard de obicei izolat.Un alt calitățile sale mari este mare varietate de modele, care sunt în curs de dezvoltare de la mâna a noilor tehnologii.
În prezent, picturile sunt destul de avansate cu efecte care pot fi realizate, cum ar fi finisaje metalice, rugină și toate, dar este tapetului înainte în această escaladare. Prin urmare, la punctul în care există imitații de toate tipurile de piele, piatra, lemn, pânză. Acest lucru este cuplat cu cele mai recente tendințe de lucrări tipărite, cum ar fi o fotografie, cunoscut sub numele de "photomurals". "Este un produs care nu încetează să uimească și reinventat în fiecare zi un finisaj nou.
Un dezavantaj: tapetului este întotdeauna mai scump decât pictura, deoarece materialul este mai scump și mai lent de lucru. Deși depinde de calitatea și tipul de material, vopseaua este mult mai ieftin de a decora o camera intr-o culoare solidă. Atunci când alegeți ce tip de tapet, ca în cazul oricărui alt perete. Este important să alegeți culori deschise în locuri și spații de lumină scăzută și ton ca dimensiunea camerei si lumina. Pentru camere mai mici, , în cataloagele sunt întotdeauna două game de tapet, design neted și variind în asociere.Pentru spații mici, consilia folosind ca design minore mulți buna pentru a preveni prea multe Deși, cele mai recente tendințe s-au angajat pe hârtie doar o cârpă și. Picteze restul, realizarea costul final spectaculos mai mici.
E ca și cum alegerea haine. Există multe stiluri și, în funcție de personalitate.
În termeni de design, alegerea este mult mai personal. Există multe stiluri si sunt o funcție de personalitatea și gustul persoanei pentru a alege o imagine de fundal mai frumos sau mai putin. Tapetului loc este foarte simplu, oricine se poate face.In plus a instrucțiunilor în hârtia  există tutoriale care explica cum să facă și ce să fii atent.
Tapetul transmite eleganta si calitatea vopsea greu pentru a ajunge, în plus față de gama mare de posibilitati.Pentru mai multe informatii despre tapet , vizitati site-ul acesta .
Pentru a decide tipul de aer conditionat de care aveti nevoie, tineti seama de echipamentul de mediu care urmează să fie încălzită. Cel mai important, solicitați consultanță de specialitate in materie de aer conditionat, pentru a obține cele mai multe confort este posibilă fără costuri excesive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu