vineri, 8 februarie 2013


Imediat dupa Botez si confirmarea aduce prima persoana, cel putin tn viata sa botezat, o jertfa de recunoscator lui Dumnezeu. si aceasta victima este nimeni altul decat parul sau, decorare, care este tncoronat cu partea cea mai minunata a corpului nostru. Preotul Postrizhet cruce simbolic de par.
concluzioneaza rugaciunile botez churching. Noi obtine toate tmbracati si sa umble complet pentru aceasta biserica a. tn timpul churching masculii sunt instituit la altar. Acest lucru se datoreaza posibilitatii tn adoptarea tn viitor a unui barbat preotiei. Femelele sunt churching fata iconostasului.
botezul ar fi tn curand dupa ce timp de botez pentru a lua Sfanta tmpartasanie. Acest lucru poate fi facut tn dimineata pentru liturghie. Angajate tn biserica noastra tn fiecare zi de luni pana sambata inclusiv 8-00 la 9-00, si duminica sunt Sfanta Liturghie tn doua 7-00 si 10 am.
Aprinde lumanari tmpreuna, grinda, si setati langa iconostasul, sau tn coltul rosu al casei. Ierusalimul lumanare poate fi folosit doar ca o biserica regulat. Acestea sunt realizate de catre calugari tn pamantul sfant din Ierusalim, si tn ziua tnvierii Domnului aprins de Focul Sfant, apoi stinge. Astfel, lumanarea fascicul Ierusalim contine o bucata mica de teren pe care a fost un miracol al tnvierii, si o fractiune din Focul Sfant. In timp ce lumanarile ard Ierusalim, spune o rugaciune si ti multumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce el efectueaza pentru tine.
2
Multi oameni cred ca lumanarile din Ierusalim se pot aprinde numai la Pasti. Acesta nu este. Desigur, un Paste fericit - un moment tn inimile credinciosilor din tntreaga lume tnfloreste dragostea si bucuria, astfel tncat a decis sa aprind lumanari tn aceasta zi, sa se roage si sa umple inima de veneratie si mai mare, dar puteti aprinde o lumanare de Ierusalim si alte zile sfinte. Solemnitatea momentului nu trebuie sa afecteze selectarea lumanari, la fel ca si credinta adevarata nu necesita neaparat cea mai mare victima monetara sau o tortura stricta rapid si fizica. Daca va simtiti nevoia de a aprinde o lumanare si sa se roage, chiar si tn ziua cea mai obisnuita, puteti face tntotdeauna. si lumanare Ierusalim, tn acest sens, de la lumanari bisericesti obisnuite absolut nici o diferite.
3
tntr-un fascicul de lumanari conice Ierusalim 33, numarul de ani pamantesti a lui Hristos. tn mod traditional, lumina lor dintr-o data, dar nu este o regula imuabila. Daca exista o astfel de nevoie sau doriti sa o utilizati lumanari, atata timp cat posibil, sa le tmpartiti si aprinde una. O lumanare simbolizeaza credinta omului si viata vesnica, asa ca nu face nici o diferenta modul tn care lumina lumanari Ierusalim. Principalul lucru este sa-l faca pentru a rugaciune si evlavie.
Toate felicitari de vacanta. sanatate, tu si noroc, pace in familie si toate cele bune pentru familia ta. executat Sa toate visele si dorintele . Cu Botezul Domnului! am pus lumanare prima de Boboteaza. si cer voi intreba despre bine! Pentru vrajmasii mei, in ziua nasterii sale, nu scaldat in bani, ci in fericirea si caldura! in al doilea rand, voi aprinde o lumanare pentru ziua de iubitori. Sa lumina dimineata pe foc. si fiecare dintre barbati, inspirat de dragoste, iubesc inchina viata! si in al treilea, voi aprinde, nu in lunile februarie si martie. Pentru fiecare dintre noi, ca Eva nascut. ca dragostea femeilor nu cunoaste cuvantul este suficient! frumusete spumant si intelepciune a fost! lumanarea patrulea la lumina venirea primaverii, la inimile oamenilor picaturi de completat. O lumanare cincea - intr-o furtuna, vremea, lumina hai, astfel incat sa nu calomnie rau intentionat a batut la usa. sasea - pentru copii! . Mamele de a ierta . Si nu blestemat parintilor, ca nu traiesc intr-o femeie si mama, au laudat! si neprihanit vie, nu stiu calea cea rea! Cea mai recenta Kindle - pentru fiecare lacrima! dusmani, iarta-masculi rele, rivale. Poezii scrie sufletul sau imagine, iar flacara va arde pentru o suta de motive pentru razbunare!

Factorii care determina costul unui botez sunt zeci. Mai jos veti gasi unele valori de baza care urmeaza sa fie pregatite pentru ceea ce este de gand sa nevoie pentru a petrece.
Cheltuieli nasul
Nasul sau nasa ar trebui sa cumpere cutia care contine materiale pentru botez, haine pentru copii, lumanari, cruce de botez si martiriul. Decorarea bisericii este, de asemenea, o obligatie de nas. Seturile includ sticla botez pentru ulei, sapun, lumanari, panglica si chrisoms incepand de la € 40 si poate ajunge pana la 200 €, in functie de ceea ce ati selectat. Pentru haine pentru copii va da de la € 100 pana la 500 € din nou, in functie de ceea ce alegi si pretul include pantofi. Lumanari botez sunt destul de scumpe si pot costa de la € 50 pana la € 100.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu